Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Video! SDP:n uusi puoluesihteeri Antton Rönnholm piti niin erinomaisen puheen, että itse Sauli Niinistö kävi tykkäämässä sitä hehkuttavaa twiittiä

Jari Soini

SDP sai tänään lauantaina uuden puoluesihteerin. Vaalin voitti 36-vuotias Milttonin Brysselin toimiston johtava asiantuntija Antton Rönnholm.

Demokraatti.fi

Rönnholm piti lauantaiaamuna puoluekokouspaikalla Lahdessa vaikuttavan puheen. Niin vaikuttavan, että sitä ovat ylistäneet niin tutkijat kuin muun puoluekentän edustajat.

Twitterissä itse tasavallan presidentti Sauli Niinistö kävi tykkäämässä vihreiden entisen kansanedustajan Rosa Meriläisen twiitistä, jossa puhetta hehkutettiin.

”Moni arvioinut vuosikymmenen puheeksi. Vaadin taltiointia Youtubeen!”

Työtä käskettyä. Rönnholmin puhe on nyt julkaistu ja sen voi katsoa tämän jutun yhteydessä. Koko puhe löytyy kirjoitettuna täältä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
6.3.2021
Rönnholm ihmettelee perussuomalaisten ”pelin politiikkaa” – kommentoi SDP:nkin ehdokkaiden vaikeutunutta tilannetta: ”Kaikki mahdollinen tehdään”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE