Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Ville Niinistö: ”Olen kertonut kollegoille ja muille Brysselin eurovaikuttajille, mistä Suomen hallituskriisissä on kyse”

Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto

Vihreiden EU-parlamentaarikko Ville Niinistö kommentoi myöhään maanantaina Suomen hallituskriisiä. Hän sanoo Twitterissä kertoneensa kollegoille ja muille Brysselin eurovaikuttajille, mistä Suomen hallituskriisissä on kyse.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

”Kaikkien vastaus on, että onpa teillä asiat hyvin kun tuo voi olla hallituskriisin aihe. Ja vähän hämmentynyttä kunnioitusta sille että rehellisyyden punninta on niin tärkeää.”

Pääministeri, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne keskusteli SDP:n puoluehallituksen kokouksessa keskustan epäluottamusta koskevista lausunnoista.

Rinne luonnehti keskustan lausuntoja kokouksen jälkeen vaikeaselkoisiksi.

– Täytyy todeta, että jos minun viestintääni on sanottu epäselväksi, niin kyllä keskustan viestintä on vielä epäselvempää. Tällä hetkellä ei ole oikein tietoa siitä, että mitä he tarkoittavat ja mitä he haluavat tässä tilanteessa. Sen takia ajattelen, että ihan oman oikeusturvani takia haluan saada vastauksen kyllä tai ei.

– Onko valmiutta jatkaa pääministerin kanssa hallitusyhteistyötä ja sitä mitkä ne periaatteet ovat, että he ovat sitä mieltä mitä ovat kyllä tai ei, Rinne totesi toimittajille Hakaniemessä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
29.7.2020
Tässäkö on uusi hoitajamitoitus? – kokoomus ajautui Kainuun korpeen EU-politiikkansa kanssa
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE