Winnipeg Jets koki armottoman tappion – Laine iski kaksi maalia

Patrik Laine iski kaksi maalia, mutta hänen joukkueensa Winnipeg Jets hävisi Calgary Flamesille 3–6 NHL-jääkiekkoliigassa. Laine on nyt kerännyt viisi maalia kahdessa viime pelissä ja yhteensä 13 tällä kaudella.

DEMOKRAATTI/STT

Flames vei avauserän 5–1, eikä Jets toipunut siitä. Jets voitti toisen erän laukaustilaston 17–3, mutta erän ainoan maalin teki Laine erän lopulla neljä sekuntia Jetsin ylivoiman päättymisen jälkeen.

Kolmannessa erässä Laine kavensi ylivoimalla tilanteeksi 3–5. Sen lähemmäksi Jets ei päässyt ennen kuin Calgaryn Derek Ryan laukoi 6–3-maalin tyhjiin, sillä Flamesin maalivahti David Rittich pysäytti 37 laukausta.

– Tämä oli häpeällistä. Tämä ei ole Winnipeg Jets. Emme pelaa näin. Tämä oli huonoa. Tämä oli todella huonoa. Emme voi antaa tällaisen tapahtua uudelleen, Laine ruoski Winnipeg Sunille.

Laineen 3–5-kavennusta seuranneessa vaihdossa Jetsin Bryan Little sai kiekon Calgaryn maaliin, mutta osuma hylättiin. Jetsin puolustajan Jacob Trouban luistin takertui Flamesin maalivahdin David Rittichin vasempaan jalkaan. Rittich kaatui, ja Littlen osuma hylättiin.

Laineen mukaan Jetsin takaa-ajo ei kaatunut tähän tuomioon.

– En usko. Se olisi tietenkin ollut valtavan tärkeä maalia meille, mutta me saimme luotua maalipaikkoja sen jälkeenkin. Olimme kahden maalin päässä, mutta emme vain saaneet lisää maaleja. Se olisi todennäköisesti muuttanut pelin kulkua meidän kannaltamme, Laine sanoi.
Anaheimin Kalle Kossila avasi kauden maalitilinsä, kun Ducks voitti Vancouverin Canucksin 4–3. Kossila laukoi Anaheimin 4–2-maalin.