Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Mielipiteet

Yhdessä kohti uutta

Edessä on historialliset ensimmäiset aluevaalit. Nämä ovat meille kaikille tärkeät, koska niissä valittavat valtuustot luovat pohjan ja tulevaisuuden suunnan hyvinvointialueille. Ensimmäiset valtuustot päättävät niin palveluverkosta, palveluiden sisällöistä kuin henkilöstön asemasta ja osallisuudesta. Kyse on meidän kaikkien hyvinvointiin liittyvistä palveluista.

Sari Ala-Heikkilä

SDP:n kaupunginvaltuutettu, Vaasa

Olen havainnut usean olevan ihmeissään mistä oikein on kyse. Osa kertoo kyllästyneensä koko politiikkaan. Olen parhaani mukaan avannut asioita ja kertonut, että minulle on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi tärkeää. Kertonut, että meillä jokaisella on oikeus laadukkaisiin sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä pelastustoimeen asuinpaikasta riippumatta. Kuinka tärkeää on saada palveluja silloin, kun niitä tarvitaan.

Olen puhunut ennaltaehkäisevien toimien merkityksestä, siitä kuinka sinun hyvinvointia ajatellen tulee toimia yhä aiemmin ja pitkäjänteisemmin. Kun kaikkia mahdollisia sinuun tai läheisiisi liittyviä palveluita on tarjolla ajoissa, voimme luoda tulevaisuuden säästöjä vaikuttaen kaikkien ihmisten, asukkaiden hyvinvointiin ja onnellisuuteen, ihmisen jokapäiväiseen arkeen, kuin myös hyvinvointialueen talouteen.

Olen maininnut, ettei mitkään palvelut toteudu ilman osaavaa ja hyvinvoivaa henkilökuntaa. Olen kertonut, kuinka henkilöstölle pandemian aiheuttama kuormitus on ollut merkittävä. Kuinka moni heistä on venynyt varsinkin korona aikana oman jaksamisensa äärirajoille. Potilasturvallisuus ja sinun saama palvelu kulkevat käsi kädessä työhyvinvoinnin sekä työturvallisuuden kanssa.

Minulle henkilökunnan asema, hyvinvointi ja työolot ovat tärkeitä. Haluan olla pitämässä huolta henkilöstön asemasta uudistuksen aikana.

Toivon, että käytät ääntäsi ja osaltasi vaikutat, sillä sinulla on väliä!

 

Kirjoittaja on SDP:n kaupunginvaltuutettu Vaasasta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE