Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Yle: Lotta Haralan ja valmentaja Matti Liimataisen yhteistyö on ohi – aitajuoksija sai lokakuussa 3 kuukauden toimintakiellon

LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Aitajuoksija Lotta Haralan ja valmentaja Matti Liimataisen yhteistyö päättyi helmikuussa, kertoi Yle Urheilu maanantaina.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Harala sai lokakuussa Antidopingasioiden kurinpitolautakunnalta kolmen kuukauden toimintakiellon lisäravinteessa olleen piristeen käytöstä.

–  Yhteistyö loppui kaksi viikkoa sitten. Ei se siihen dopingrikkeeseen liittynyt, vaan miten se hoidettiin. Elikkä luottamuspula. Syy oli se, että minulle ei kerrottu toimintakiellosta, Liimatainen kertoi Ylelle.

Valmentaja Liimatainen sai tietää Haralan dopingrikkeestä samana päivänä, kun se julkaistiin eli 29. tammikuuta.

–  Hän oli ennen päätöstä hakeutunut omaehtoiseen toimintakieltoon eikä kertonut siitä minulle. Siitä meillä oli aika reilusti eri näkemys, että miten olisi pitänyt toimia, Liimatainen sanoi.

Harala vahvisti Ylelle yhteistyön päättymisen.

–  Matti koki sen, etten kertonut aloittaneeni vapaaehtoista toimintakieltoa, luottamuspulana. Asiantuntijatiimini kanssa yhteisymmärryksessä tehty päätös olla kertomatta kenellekään, oli täysin juridisiin seikkoihin perustuva. Matin päätös ei siis koske itse toimintakieltoa, vaan siitä aikaisemmin kertomatta jättämistä, Harala viestitti Ylelle.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
12.4.2021
HSY:n hallitus ryhtyy savustamaan eroamasta kieltäytynyttä toimitusjohtajaa ulos – pitää erottamista poliittisena jahtina
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE