Nyheter

Marion Holmlund ny ordförande i Karis Svenska Pensionstagare

Erik Ekman
Marion Holmlund, nyvald ordförande.

Höstverksamheten som inleddes i mitten av augusti har mest rört sig om medlemsträffar, bowling, simhallsbesök och bingo. Utöver detta stod vår förening värd för den traditionella höstträffen tillsammans med Ekenäs Pensionstagare.

ABL

 

 

Under senaste tid har den stora frågan rört sig om vem som kan ta över ordförandeskapet efter Maj Granroth som i god tid meddelat att hon inte fortsätter. En dryg vecka innan det stadgeenliga kom det glädjande beskedet att Marion Holmlund kan tänka sig att ta över uppgiften. Vi drog en lättnadens suck.

Vid det stadgeenliga höstmötet valdes hon enhälligt och med rungande applåd till ordförande för år 2024. Styrelsen för samma period består av Maj Granroth, Lars Björklund, Anne Backman, Ulla-Britt Rudnäs, Gun Danielsson, Beatrice Sjöström-Ström och Beatrice Lönnberg och som ersättare Regina Vikman och Erik Ekman.

Erik Ekman representerar föreningen i Pensionstagarnas Centralförbund PCF:s svenska distriktsstyrelse med Maj Granroth som ersättare. Delegater till PCF:s vår-och höstmöten är Marion Holmlund och Maj Granroth med Beatrice Sjöström och Regina Vikman som ersättare.

Verksamhetsgranskaren Märta Dammert fortsätter med Ulrich Wikström som ersättare och Maj Granroth utsågs till föreningens representant i Raseborgs äldreråd.

Årets återstående program består av att Nylands minneslots besöker medlemsträffen den 7.11. Den 21.11 lär vi oss vårda våra fötter och så besöker vi Tryckeriteatern för att se Hemvärn och påssjuka. Nätbedrägerier är rubriken för föreläsningen den 5.12 och den traditionella julfesten hålls 19.12.

Erik Ekman

Dela denna artikel

Kommentarer

Artiklar kan kommenteras i ett dygn efter publicering. Använd ett sakligt och respektfullt språk: administratörerna förbehåller sig rätten att vid behov radera opassande kommentarer och förhindra skribenten från att kommentera vidare.

Sähköpostiosoitteesi

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE