Huvudnyheter

Områdeskoordinator för de socialdemokratiska grupperna i Västra och Östra Nylands välfärdsområden sökes

Foto: Topi Lappalainen
Cirkelhuset i Hagnäs där områdeskoordinatorn har sin arbetsplats i anslutning till distriktskansliet.

SDP:s nyländska distrikt Uudenmaan Sosialidemokraatit söker områdeskoordinator för de socialdemokratiska grupperna i Västra och Östra Nylands välfärdsområden. Ansökningstiden går ut den 27 juni och anställningen är tidsbestämd fram till den 31 maj 2025.

ABL

 

 

Arbetsplatsen är i Hagnäs i Helsingfors på partikansliet där också det nyländska distriktet har sitt kontor.

Flytande finska och svenska önskas av den sökande, både skriftligt och muntligt. Övriga önskemål är en god samarbetsförmåga och ett självständigt grepp på arbetet. Det är till gagn om man har socialdemokratiska värderingar, har kännedom om social- och hälsovården och har kunskaper i kommunikation, bland annat gällande sociala medier.

Områdeskoordinatorn ska koordinera verksamheten mellan de socialdemokratiska områdesfullmäktigegrupperna i Västra och Östra Nyland samt den övriga områdesförvaltningen. Det gäller också att hålla kontakt med olika aktörer och intressentgrupper samt ha hand om kommunikationen för de socialdemokratiska fullmäktigegrupperna i Västra och Östra Nylands välfärdsområden. Sedan gäller det att planera och ordna olika tillställningar, evenemang och möten.

Områdeskoordinatorn ska arbeta i tätt samarbete både med de socialdemorkatiska områdesfullmäktigegrupperna i Västra och Östra Nyland och med distriktskansliet. Uppdraget förutsätter också arbete på kvällar och veckoslut.

– Det är ett nytt uppdrag, eftersom välfärdsområdena är nya, kommenterar Anette Karlsson, vice ordförande för fullmäktige i Östra Nylands välfärdsområde och ordförande för den socialdemokratiska områdesfullmäktigegruppen i Östra Nyland.

Enligt Karlsson får den anställda utveckla arbetet som ger en bra inblick i de tvåspråkiga områdena Västra och Östra Nyland.

Ansökan och CV med lönesanspråk skickas senast den 27 juni till adressen uusimaa@sdp.fi

Dela denna artikel

Kommentarer

Artiklar kan kommenteras i ett dygn efter publicering. Använd ett sakligt och respektfullt språk: administratörerna förbehåller sig rätten att vid behov radera opassande kommentarer och förhindra skribenten från att kommentera vidare.

Sähköpostiosoitteesi

Mest lästa

Senast

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE