Politiikka

Soinilta täyslaidallinen medialle: ”Pidän loikkareita luusereina”

Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto

– Kyllä systeemin oksennusta, Helsingin Sanomia, paljon luetaan, Timo Soini aloittaa tulikivenkatkuisen blogimerkintänsä tänään.

Hän kertoo saaneensa päivän Kuukausiliitteen jutusta paljon hyvää palautetta.

Sitten hän suuntaa poikkeuksellisen voimakasta kritiikkiä mediaa kohtaan.

– Hesarin politiikan toimituksen pinna ei kestänyt. Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista, Soini kirjoittaa.

Lännen Media uutisoi tänään, että Suomen hallituksessa on käyty vakavia keskusteluja siitä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmän soinilais-terholainen enemmistö muodostaisi oman eduskuntaryhmänsä ja jatkaisi hallituksessa.

HS:n kirjoituksessa puolestaan spekuloitiin ajatuksella, että Soini lähtisi eduskuntaryhmästä.

– Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä. Kolmellakymmenellä hopearahalla, jotka kavaltaja sai, ostettiin savenvalajan pelto muukalaisten hautausmaaksi.

Soinin mielestä perussuomalaisten puoluekokous kuumentaa tunteita jo siinä määrin, että järjen valo jättää herkimmät.

– Pidän loikkareita luusereina. Siksi ajoin hallitusneuvotteluissa läpi niin sanotun seteliselkärankaisten rappiopykälän kumoamisen. Historiallinen vääryys ja Kekkosen ajan politiikan rappiotila joutui tilille ja historian hämärään.

Seteliselkärankaisiin liittyvällä pykälällä viitataan siihen, että eduskuntaryhmästä ei voi enää lähteä kävelemään ja viedä puoluetukea mukanaan kuten kävi SMP:n hajaannuksessa 1972.

– Nykyisen valemedian aikakautena minun oli pakko ottaa kantaa tähän valheeseen, joka leviää  ja jota levitetään sosiaalisessa mediassa ruton lailla. Hesari häpäisi itsensä Lännen Median megafonina toimiessaan. Samaan lätäkköön lähti rypemään myös Suomen Tietotoimisto, Soini jatkaa ryöpytystään.

Demokraattikin on tiedustellut tänä aamuna Soinin kantoja Lännen Median uutiseen. Soini ei ole vastannut.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat