Huvudnyheter

FSD:s kongress hålls på distans

Foto: Topi Lappalainen
Partikongressen ordnades i Tammerfors när coronaläget var bättre. Nu har FSD:s styrelse beslutat att ordna distriktskongressen på distans.

FSD:s styrelse har i ett snabbt sammankallat extraordinarie distansmöte beslutat att ordna distriktskongressen på distans 24-25 oktober. Vanda var tilltänkt som ort för den fysiska kongressen men nu blir kongressen på Teams på grund av den förvärrande coronapandemisituationen.

ABL

 

 

Efter att ha diskuterat olika alternativ kom styrelsen fram till att det finns tekniska förutsättningar att ordna kongressen på distans under de tilltänkta kongressdagarna med förkortat program. Förfarandet med representation via fullmakt skrotas nu när kongressen hålls på distans. En arbetsgrupp funderar på olika sätt att få fram en känsla av samhörighet i ett evenemang som hålls på distans. Närmare info kommer att skickas till delegaterna gällande det tekniska.

Dela denna artikel

Kommentarer

Artiklar kan kommenteras i ett dygn efter publicering. Använd ett sakligt och respektfullt språk: administratörerna förbehåller sig rätten att vid behov radera opassande kommentarer och förhindra skribenten från att kommentera vidare.

Sähköpostiosoitteesi

Mest lästa

Senast

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE